Badabounce bestaat al weer 15 jaar

Foto: Jarno Klompenhouwer

Vandaag op de kop af bestaat dansschool Badabounce 15 jaar.

In de loop der jaren is de school uitgegroeid tot de grootste dansschool in Nijkerk en Putten. Jantina en Jarno Klompenhouwer zijn ontzettend trots op het sterke familiegevoel, dat binnen de dansschool heerst. Jantina Klompenhouwer: “Bij Badabounce kan je je heerlijk uitleven. Jong en oud danst er voor de show, voor de conditie of voor het ritmegevoel maar vooral om heel veel plezier te hebben. En iedereen staat er letterlijk op de eerste plaats.”

 

Eindshows in theaters

Op vrijdagavond 17 en zaterdag 18 september zullen alsnog de uitgestelde eindshows plaatsvinden in respectievelijk Theater Stroud in Putten en Theater Flint in Amersfoort. Vanwege de Corona-maatregelen zijn ze alleen toegankelijk voor familie en genodigden. Klompenhouwer is blij dit de dansers te kunnen bieden. ,,Het was weer een bewogen jaar en de dansers verdienen dit moment om in het middelpunt te staan en hiervan te genieten. Wat ook fijn is dat wij in supermarkt Jumbo Rob en Cindy Veltink een mooie sponsor hebben gevonden, die zijn naam aan de shows heeft verbonden.”

Open lesweken

Van maandag 27 september tot en met vrijdag 8 oktober wordt gestart met het nieuwe seizoen en is iedereen welkom om twee gratis proeflessen mee te komen doen bij een groep, die qua leeftijd en dansstijl bij hem of haar past. Opgeven kan via de website van de dansschool of telefonisch: 06 422 133 99.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen