Roordink: we willen wel maar gemeente is aan zet

Foto:

Naar aanleiding van ons bericht over de bouwplannen in de havenkom vroegen volgers op avenkomom zich af, hoe het staat met de maatschappelijke verantwoordelijkheid van ABZ Diervoeding

Mariëlle Schipperen op Facebook

Ze schrijft: “ABZ hoe zien jullie jullie rol in t probleem voor het woningprobleem voor veel Nijkerkers? “We hebben al locatie elders maar zitten hier best” getuigt niet van veel maatschappelijk besef. We moeten t toch een beetje met elkaar oplossen in onze samenleving. Je poot stijf houden terwijl er een oplossing mogelijk is, is redelijk K voor al die mensen die een huis nodig hebben. Dus alle mensen die graag een huis willen in Nijkerk, ABZ heeft de sleutel maar houdt de deur op slot. ”

De reactie van ABZ

Marcel Roordink: “Wij hebben alle begrip voor de genoemde reactie. Echter kunnen de processen die nodig zijn om tot een grootschalige herontwikkeling van dit gebied te komen alleen door de gemeente in gang gezet worden en niet door de in dit gebied aanwezige bedrijven.

Ik bemerk bij de bedrijven in dit gebied een constructieve houding, echter moeten er dan wel serieuze oplossingen voor deze bedrijven geboden worden. Naast woningen gaat het ook om werkgelegenheid behouden.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Dossier: Havenkom

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen