Opslag van meer dan 8000 matrassen, boxsprings langs A28

Foto:

Sleepfast bouwt megamagazijn aan A28

Naast Lightboxx zie je het het bouwbord al staan, met daarop afgebeeld de trotse eigenaren van Sleepfast: Stefan en Alex.

Ze zijn trots dat het hen samen met hun externe adviseur Jan de Wilde, hoofdaannemer Coare en Mies Architectuur is gelukt dit royale stuk grond van 6400m² te kopen en om hier een nieuw gebouw te gaan realiseren! In de komende maanden wordt hier een modern, strak pand neergezet waarin vanaf november 2022 meer dan 8000 topmerk matrassen, vele boxsprings, bedden en stapels beddengoed worden opgeslagen. Naast een megamagazijn komt hier ook het kantoor van Sleepfast: twee verdiepingen ingericht met onder andere een trainings-/conceptruimte, film-/fotostudio en werkruimte voor de online verkopers, online specialisten, planning, orderverwerking en administratie.

Er is gekozen voor de locatie vlakbij knooppunt Hoevelaken/Amersfoort, omdat vanaf dit centrale punt de eigen bezorgers van Sleepfast gemakkelijk en snel met hun bakwagens de bestellingen door heel Nederland kunnen bezorgen!

bron: wonen 360

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen