Streams Brink 42 opent met feest

Foto:

Op zaterdag 23 april aanstaande is het zover: het openingsfeest van Streams Brink42.

Tussen 10.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken met deze nieuwe ontmoetingsplek, gevestigd in het historisch pand ‘Huize De Brink’ op Brink 42. De hele dag door is er veel te beleven voor jong en oud. Van live muziek en een dans-act van Interesting Mistakes tot entertainment van De Marskramer. Voor kinderen vanaf 6 jaar is het tegen een kleine vergoeding mogelijk om een kinderworkshop ‘Gezond snoep maken’ te volgen van Sjef Torrie. Op de website van Streams Brinks 42 is het volledige programma te vinden.

Over de locatie

Streams Brink42 is volledig gerenoveerd en beschikt over een sfeervolle lunchroom. De locatie bevat verder een creatieve ruimte en bibliotheek. Bij mooi weer is ook het zonneterras aan de achterzijde van het pand geopend. In de groene stadstuin is een dierenverblijf gelegen waar kippen en konijnen rondscharrelen. Verder is de kruidentuin weer in ere hersteld. Voor kinderen is er een kabouterspeurtocht.

Brink42-winkeltje

Tijdens het openingsfeest openen ook de deuren van het Brink42-winkeltje, gevestigd in het voormalige koetshuis. Hier zijn veel verschillende cadeauartikelen van lokale makers te vinden.

Feest- en vergaderlocatie

Brink42 is de plek om het leven te vieren in al z’n facetten. Denk aan trouwfeesten, kraamfeesten, verjaardagen, herdenkingen, plechtigheden en nog zoveel meer. Ook kun je er terecht voor zakelijke ontmoetingen.

Elkaar versterken

Streams Brink42 laat zich niet gauw vangen in woorden. Het hart speelt hier een belangrijke rol. Het hart van omzien en bewogenheid. Het hart van ‘je mag er zijn’ en ‘je wordt gehoord’. Een plek van een open atmosfeer waar iedereen zich welkom mag voelen. Een thuis waar je onbevangen andere mensen kunt ontmoeten. Een plek met een sociaal maatschappelijk functie waar muren en verschillen wegvallen en waar ‘elkaar versterken’ centraal staat.

Over Streams

Streams is een unieke stichting in Nederland, die vanuit een christelijke overtuiging hart heeft voor het welzijn van mensen. Zij beheren een aantal panden in Nijkerk waar zij sociale, maatschappelijke, culturele en geestelijk georiënteerde initiatieven opzet. Daar kunnen mensen elkaar ontmoeten en samen optrekken. Voor Streams is verbinding een belangrijk thema. Zij heeft als droom om mensen dichter bij God en dichter bij elkaar te brengen.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen