Je laat mensen in je hart kijken (video)

Foto:

Donderdagavond werd de atelierroute geopend.

.

Dat gebeurde in Coava in het bijzijn van de kunstenaars en van de mensen, waar hun werken ten toon gesteld worden. Beiden laten mensen in hun hart kijken, was de opvatting van Harm Visser. Volgens hem geldt dat zowel voor de mensen, die hun huis ter beschikking stellen, als ook voor de kunstenaars.

Wethouder \Mariëlle Broekman merkte op, dat de huidige maatschappij vooral gericht is op heel snel reageren: “Het mooie van atelierroute: daar kun je ook lekker even op andere gedachten komen.”

Voor alle deelnemers was er een goodie bag met vooral flyers en raamposters om u rop te wijzen, dat de atelierroute dit jaar op 28 en op 29 mei is.

Ely Hackmann sprak Harm Visser.

Over de atelierroute

Dit jaar openen de deuren van een groot aantal ateliers zich voor u op zaterdag 28 en zondag 29 mei. Van 49 deelnemers zijn op 29 adressen hun werken te bewonderen. De deelnemers verwelkomen u graag om hun kunstwerken te laten zien. Zij vertellen u graag meer over hun passie, hun werkwijze en de totstandkoming van wat u ziet.

Kijk als voorproefje op de website van de atelierroute.
Daar vindt u van de deelnemers meer informatie en foto’s. Op basis hiervan kunt u zich oriënteren op de deelnemers die u wilt gaan bezoeken. U kunt natuurlijk ook gewoon ergens naar binnen lopen en u laten verrassen.
De folder kunt hier downloaden. Kom, kijk, ervaar en geniet. Laat u op 28 mei en 29 mei tussen 11.00 en 17.00 uur verrassen.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen