Valt Silvia Krebber in de prijzen?

Foto:

Samen Schoon & Leefbaar is een initiatief van Projecthuizen.nl in samenwerking met MBO Amersfoort School voor Veiligheid.

Dat project is nu genomineerd voor de

Silvia Krebber (eigenaar Projecthuizen):”Hai zo blij!!! Ben genomineerd voor een grote landelijke Award met project zwerfafval en studenten Handhaving!!”

Haar project is genomineerd in categorie C: Gemeente/bedrijfsleven met het beste samenwerkingsinitiatief om zwerfafval terug te dringen.

Projecthuizen

KEIschoon033 heeft een zeer inspirerende samenwerking tussen een MBO school en een gemeente. Zo werd in Hoevelaken en Nijkerk voor studenten in opleiding tot Handhaver Toezicht en Veiligheid  tijdens het acht weken durende project, de leefomgeving een leeromgeving in het winkelcentrum van Hoevelaken Nijkerk onder handen genomen.
Zwerfafval en jongeren gaan vaak samen. Met het aanspreken van jongeren door jongeren getuigt dit project van karakter. Bedrijfsleven, gemeenten, onderwijs en organisaties slaan de handen ineen, en maken van de leefomgeving een leeromgeving. Met het creëren van bewustwording met betrekking tot het verminderen van zwerfafval als resultaat.

Jury: Gericht op preventie. Interessante rol voor boa’s die mensen aanspreken op hun gedrag. Goede samenwerking met MBO Amersfoort.

U kunt hier op het project stemmen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen