Glazen Thuis 2022 vol gas voor extra energie (video)

Foto:

Het Glazen Thuis komt terug in december 2022.

De groep vrijwilligers, die een week lang radio en tv maakt voor goede doelen, gaat dit jaar vól gas voor de energiecrisis. Er zijn veel mensen die zorgen hebben over de energiekosten en daarom wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Of gezinnen die door andere omstandigheden een grote dosis extra energie nodig hebben. De club van het Glazen Thuis zamelt van 12 t/m 17 december geld in om zoveel mogelijk harten te verwarmen. Voor de actieweek mag het Glazen Thuis opnieuw van de faciliteiten van A1 Mediagroep gebruik maken.

Vorig jaar bracht het Glazen Thuis meer dan 37.000 euro op. Dat geld is direct uitgegeven om mensen te helpen.

Steun inwoners gemeenten Nijkerk en Barneveld nodig

Om zoveel mogelijk gezinnen of bedrijven en organisaties te steunen is hulp van iedereen nodig. De vrijwilligers zorgen voor een week lang entertainment en muziek. En roepen iedereen op om in actie te komen om zoveel mogelijk lichtpuntjes te laten schijnen. Van 12 t/m 17 december is er 6 dagen lang radio en televisie met de boodschap om te doneren. Door bijvoorbeeld een plaatje aan te vragen of de groetjes te doen. Elke donatie – groot of klein – is welkom. Meekijken en luisteren kan via de radio, online of via de kabel van A1 Mediagroep, de uitzendorganisatie voor de regio Nijkerk en Barneveld.

Ideeën voor acties

De kerncrew van het Glazen Thuis vraagt iedereen die een idee heeft voor een actie zich te melden. Men kan hiervoor het contactformulier op de website www.glazenthuis.nl invullen. De vrijwilligers hopen vooral dat ook verenigingen en scholen vol energie meedoen om leuke acties op poten te zetten. De Glazen Thuis week is altijd een gezellige week waar de hele gemeenschap aan mee kan doen. Door een plaatje aan te vragen of een lootje te kopen of als sponsor. Door samen geld in te zamelen wordt het jaar 2022 positief en met een goed gevoel uitgeluid.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen