Toneelvereniging D.O.B. pakt de draad weer op

De Nijkerkse toneelvereniging Door Oefening Beter is terug van weggeweest.

Er wordt op dit moment weer druk gerepeteerd om een leuk stuk neer te zetten voor het Nijkerkse publiek. Het stuk, dat in mei 2023 opgevoerd wordt, is  iets anders dan het publiek van D.O.B. gewend was, maar daarom zeker niet minder leuk. Freija Poll staat dit jaar voor het eerst aan het roer als regisseuse.

De club heeft een 90-jarige geschiedenis, die natuurlijk niet verloren moet gaan. Er is een hoop nieuwe aanwas bijgekomen dit jaar. Dat geeft de toneelspelers veel energie om verder te gaan en een nieuwe weg in te slaan. Daarom zijn ze achter de schermen druk bezig met een aantal vernieuwingen. Wilt u op de hoogte blijven, volg dan Facebook of Instagram Erik Vedder: “We kijken er naar uit om weer iets prachtigs voor jullie neer te zetten en zien jullie graag tegemoet.”

Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.