Financiële zorgen? Check de ondernemersregelingen van de gemeente

Foto:

De hoge energieprijzen en forse inflatie beginnen te knellen voor een deel van de lokale bedrijven.

De gemeente Nijkerk intensiveert daarom haar ondersteuning aan ondernemers uit Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen die financiële zorgen hebben.

Met een campagne worden de gemeentelijke regelingen voor deze doelgroep onder de aandacht gebracht. Zo kunnen ondernemers op kosten van de gemeente Nijkerk een analyse laten maken van hun probleem en advies ontvangen van Stichting 155 en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK).

Coaching, training en workshops

De gemeente Nijkerk werkt ook samen met Over Rood, dat ondernemers met coaching, trainingen en workshops helpt om hun administratie op orde te krijgen, de inkomsten en uitgaven in balans te krijgen en te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om het bedrijfsresultaat te verbeteren.

Verder zijn er onder meer gemeentelijke regelingen voor schuldhulpverlening aan ondernemers en kunnen lokale ondernemers – onder voorwaarden – een aanvullende uitkering of bedrijfskapitaal krijgen. Alle regelingen voor ondernemers met financiële zorgen zijn te vinden op de site van de gemeente.

bron:

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen