50 jaar Revonij succesvol afgesloten

Foto:

Zaterdag 14 januari is de tweede toernooi dag gespeeld in sporthal Strijland.

Maar liefst 18 teams zijn in actie gekomen. Om elf uur waren de tribunes goed bezet.

In de B., groep waren het vier teams uit de regio die aan elkaar gewaagd waren.
Renswouw wist de wedstrijden tegen Boni Hoogland en Tim de dorpsslager te winnen. Tegen Voko/v.d.Pol werd in de tweede set het de eerste verliespunten geïncasseerd.
Voko was ook de sterk uiteindelijk voor de andere ploegen en eindigde op de tweede plaats.

In de C. groep kwamen tien teams, verdeeld over twee poules van vijf in actie. In poule 1 eindigde maar liefst vijf van de tien wedstrijden in een gelijkspel. Na de poulefase moest er dan ook druk gerekend worden en eindigden Djops en gratis bitterballen op de resp. eerste en tweede plek.
In de C2 poule waren v.d. Horst montage en Strijland beach oppermachtig. Ze speelden tegen elkaar gelijk en de andere wedstrijden werden ruim gewonnen. Dankzij een beter puntensaldo eindigde van Horst op de eerste plek voor Strijland.
De finale werd uiteindelijk door van de Horst montage gewonnen door één set gelijk te spelen en één te winnen; de kleine finale werd dankzij een beter punten saldo beslist in het voordeel van Strijland.

De D. groep werd gewonnen door Family Church dat alleen van Pon dealer verloor, tweede werd het eerste team van Life Church dat net voor Life Church 2 eindigde. Rehoboth eindigde als laatste in de poule, maar dat mocht de pret niet drukken.
Om half zes werd de dag afgesloten met de prijsuitreikingen en alle deelnemers kregen een glas met opdruk vijftig jaar Revonij aangeboden.

De teams hebben 6 of 13 januari 2024 al in hun agenda gezet om weer lekker te kunnen ballen op het Nieuwjaars volleybaltoernooi.

bijdrage van Gepko Hahn

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen