Telstar/Schoonderbeek 1 hard onderuit in Enschede

ENSCHEDE – Telstar is er niet in geslaagd de 2 punten binnen te halen. Verre van zelfs.

De ploeg startte alles behalve veelbelovend. Vanaf het begin van de wedstrijd liep het team achter de feiten aan. NRC’22 was werkelijk ontketend in de openingsfase. Na 10 minuten stond er hierdoor al een 8-2 tussenstand op het scorebord. Een poging om het ritme van de thuisploeg te breken middels een time-out, sorteerde niet direct effect. Bij vlagen wist Telstar 1 niet waar ze het zoeken moesten. De thuisploeg bleef scoren maar bij een verschil van 10 doelpunten wisten de Hoevelakers ook nog twee doelpunten te maken. Bij een tussenstand van maar liefst 13-4 floot de scheidsrechter voor de rust.

De 2e helft was het beeld niet veel anders. De uitploeg had niets in te brengen tegen de fysieke én makkelijk scorende tegenstander. NRC’22 had de wedstrijd in de tang en heel mondjesmaat wist Telstar een goedlopende aanval af te ronden met een doelpunt. Waar vorige week veel lukte, lukte er afgelopen zaterdag heel erg weinig. Veel slordig balverlies, korte aanvallen en een gebrek aan discipline in de verdediging deed de ploeg de das om. In de laatste 10 minuten wist Telstar nog een paar goaltjes te maken. Noemenswaardig was nog het debuut van Eline de Korte in Telstar 1. Ze wist haar eerste invalbeurt in S1 nog te bekronen met een doelpunt. Bij een stand van maar 25-10 floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?