Een geslaagde wintereditie van Gluren bij de Buren

Foto: Frank Nettinga

In 28  huiskamers, in Appel, Nijkerkerveen en Hoevelaken traden lokale podiumkunstenaars op vanaf het vloerkleed, tussen de kamerplanten.

Bezoekers zochten huiselijke knusheid, en verwarmden zich met een kopje koffie of thee, zelfgebakken koekjes en creatieve performances.

Naast huiskamers hebben ook buurthuizen, zorgwoningen en jongerencentra hun deuren geopend en een bühne gecreëerd voor lokaal talent. Bij de twee locaties van basisschool Het Baken waren optredens te zien van Fujaro, Woodsmoke Getaway en Hans Haak. Bij Philadelphia locatie de Philatuin bracht Two Directions wijkgenoten bij elkaar.

Programmamaker Yop Coolen: ‘Ik vond het ontzettend leuk om te zien dat in de hele gemeente de huiskamer deuren werden geopend voor buurtgenoten. Zo was er niet alleen in Nijkerk een vol programma, maar was er ook in Nijkerkerveen en Hoevelaken genoeg te zien. Zelfs in Appel kon je gaan Gluren bij de Buren. Ik ben trots op het programma wat er is neergezet en hoe het is gelukt om een boel lokaal talent een podium te bieden. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende editie!’

Deelnemer Arjen Gerritsma reageerde: “Het was leuk. Ben blij dat zoiets toch maar kan”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen