Telstar/ Schoonderbeek 1 verliest uiteindelijk toch

Na de nederlaag van afgelopen week, hoopt het team in eigen zaal te mogen laten zien wat ze waard zijn.

De ploeg start scherp. Ze zetten in een korte tijd 2-0 op de linkerzijde van het score board. Telstar laat goede aanvallen zien, gecombineerd met goed verdedigend werk van de thuisploeg. Woudenberg lijkt hier moeite mee te hebben. Ondanks de veelbelovende start lukt het Woudenberg om vanaf dit moment mee te scoren. Telstar wordt genoodzaakt om geen enkele seconde te verslappen, maar heeft daar veel moeite mee. Het team weet 2 keer op een verschil van 3 voor te komen in deze eerste helft. Na deze vlagen van energie en focus verslapt het team opnieuw. Kort voor rust scoort Woudenberg 2 doelpunten, waardoor de teams met een gelijke stand de rust in gaan; 11-11.

Een gelijke stand, dus een gelijke start van deze tweede helft. Het publiek van Telstar is goed te horen vanaf de tribune. Dit geeft de thuisploeg energie. De gasten uit Woudenberg beginnen de tweede helft ook scherp. Wanneer het opnieuw gelijk lijkt op te lopen, verliest Telstar onderweg naar de finish een belangrijke speler op het moment dat Duco Snitselaar zijn enkel blesseert. Dit is een kantelpunt in de wedstrijd; maar de enige manier om de finish te halen is door te starten. Telstar geeft dus niet op en het team vecht tot het laatste fluitsignaal.

Kort samengevat; Telstar speelt een goede eerst helft. Start de tweede helft scherp, maar verliest in de laatste 10 minuten het zicht op de winst. Eindstand; 18-22.
Zoals men zegt: Winnaars zijn niet de mensen die nooit falen, maar de mensen die nooit opgeven. Het team zal de vechtlust van de eerste helft en de lessen van de tweede aankomende week meenemen op weg naar Voorthuizen.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen?