Cliëntenraad Meander zoekt nieuw lid

Foto:

AMERSFOORT – Met ingang van september 2023 is de Cliëntenraad van Meander Medisch Centrum en het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) op zoek naar een nieuw lid.

De Cliëntenraad van Meander behartigt de belangen van de huidige en toekomstige patiënten, hun naasten en bezoekers van het ziekenhuis.

Lid zijn van de Cliëntenraad biedt een unieke kans om uitgebreid kennis te maken met het reilen en zeilen van een groot regionaal topklinisch ziekenhuis en bij te dragen aan kwaliteitsverbetering voor de patiënten, hun naasten en bezoekers. Meander Medisch Centrum staat hoog in de diverse ranglijsten en heeft ambities om de zorgverlening nog beter te maken en zet daarbij het patiëntenbelang op de voorgrond. Een actieve Cliëntenraad draagt hier graag haar steentje aan bij.

De digitalisering van de zorg is binnen Meander komende jaren een actueel onderwerp. Zodoende zou de Cliëntenraad graag een nieuw lid werven met affiniteit met ICT, digitalisering en/of innovaties. De voorkeur gaat uit naar iemand met een dergelijk profiel, maar kandidaten met een andere achtergrond worden ook uitgenodigd om te reageren.

De Cliëntenraad vergadert elke 2e donderdagmiddag van de maand in Meander. Naast deze vaste vergadering is iedereen minstens lid van één werkgroep. De leden van de werkgroep overleggen inhoudelijk over actuele onderwerpen en voeren gesprekken met diverse interne en externe stakeholders. Denk hierbij aan artsen, verpleegkundigen, stafmedewerkers van het ziekenhuis, maar ook aan organisaties waar Meander mee samenwerkt. De tijdsbesteding van de leden van de Cliëntenraad varieert, maar gemiddeld wordt een tijdsinvestering van 20-30 uur per maand gevraagd. Interesse in deze mooie vacature? Meer informatie is te vinden op de website van Meander Medisch Centrum.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen