Bij de Praxis staat een slimme bandenpomp

Foto:

Band op Spanning maakt bekend, dat in samenwerking met Praxis aan de Watergoorweg 94 de eerste Slimme Bandenpomp in Nijkerk is geplaatst.

De Bandenpomp is gemaakt van duurzaam materiaal en werkt geheel op zonne-energie. De Bandenpomp is voor iedere automobilist, gratis te gebruiken.

In Nederland rijdt maar liefst 63% van de auto’s met onderspanning. Dit resulteert in extra CO2 uitstoot, brandstofverbruik, bandenslijtage, een langere remweg en oplopende kosten voor de automobilist.

De Bandenpomp is door iedere automobilist eenvoudig te gebruiken. Op kenteken kan de juiste bandenspanning worden opgevraagd. De Touch screen display helpt met juist instellen, geeft tijdens gebruik weer wat er gebeurt en toont na afloop direct de besparingen in euro’s, liters brandstof en verminderde uitstoot. Het gemakkelijke gebruik stimuleert dat automobilisten zelf (vaker) de spanning controleren. De totale besparingen van de pomp zijn zichtbaar op www.bandopspanning.nl.

Over Band op Spanning

Band op Spanning bestrijdt de vervuiling en negatieve gevolgen die automobiliteit met zich meebrengt. Deze organisatie is in 2004 opgezet door Laurens Drogendijk: “Ik wil graag werken aan concrete oplossingen van milieuproblemen, dàt is mijn passie. Het is dan ook fantastisch om projecten en concepten op te zetten rondom het thema duurzame mobiliteit en energiebesparing, daar kan zoveel bereikt worden”.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen