Weer veel gratis activiteiten in de zomervakantie

Foto:

Op 10 juli begint Summer Experience Nijkerk voor de derde keer.

Een gevarieerd programma met gratis sportieve, creatieve en educatieve activiteiten voor jeugd en jongeren tussen de vier en zestien jaar.

Na twee succesvolle jaren is er ook dit jaar weer geld vanuit het NPO budget beschikbaar gemaakt om voor de doelgroep gratis activiteiten te kunnen organiseren. Het project Summer Experience Nijkerk, ondersteunt door Jongerenwerk Nijkerk, heeft zich tot doel gesteld om met verschillende activiteiten de jeugd met elkaar in contact te brengen en bijzondere momenten samen te laten beleven.

Coördinator Frans Kas van JFK-Productions zegt: “We vinden het belangrijk om hiermee de mogelijkheid voor de jeugd te creëren om samen kennis te maken met verschillende activiteiten. Hierbij elkaar positief uit te kunnen dagen en om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te leren kennen”.

Kas geeft aan dat de afgelopen twee jaar is aangetoond dat er bij de doelgroep in de gemeente een behoefte bestaat naar activiteiten tijdens de zomervakantie. En is blij dat er ook dit jaar weer geld beschikbaar is gemaakt om een gevarieerd programma te kunnen aanbieden.
“Wel of niet op vakantie, je kunt in je eigen gemeente bijna elke dag wel ergens in Nijkerk, Hoevelaken of Nijkerkerveen iets leuks beleven!”
Het programma wordt samengesteld door Nijkerk Sportief en Gezond, Bibliotheken gemeente Nijkerk en het Recreators Sportteam. Alle informatie en het programma zal op de website en alle socials van Summer Experience Nijkerk worden gecommuniceerd.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen