Burgemeester feliciteert 60-jarig bruidspaar Kerstens

Foto:

Vanmiddag heeft burgemeester Renkema een bezoek gebracht aan het echtpaar Kerstens om het te feliciteren met het 60-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar heeft elkaar op het sportkamp georganiseerd door de NKS (Nederlandse Katholieke Sportbond) in juni 1958 ontmoet. Mevrouw gaf turnles en meneer was voetballer en scheidsrechter. Op het kamp organiseerde meneer de voetbalcompetitie.

Meneer werkte als Leraar exacte vakken RK LTS Niek Savio te Amersfoort en heeft als hobby voetbal. Hij is jarenlang scheidsrechter geweest op hoog niveau, later nam hij zitting in het afdelingsbestuur KNVB Utrecht met in zijn portefeuille scheidsrechters en zaalvoetbal.
Verder houdt hij van Klaverjassen en jeu de boules. Vroeger was hij een fervent vogelliefhebber (kanaries kweken) en later deed hij aan duivensport.

Mevrouw was werkzaam als Kleuterleidster bij kleuterschool Soesterberg en heeft als hobby’s handwerken (breien, haken, kleding maken, wol spinnen), lezen en de sportschool.

De zomervakanties zijn voornamelijk in Italië (Gardameer) doorgebracht. Na hun pensionering heeft het echtpaar veel gereisd met camper/caravan in groepsverbanddoor heel West en Zuid Europa, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. Ook hebben zij Schenectady bezocht. Vanaf 1999 overwinterden zij in Armação de Perà, Portugal.

Het echtpaar heeft twee kinderen, 1 zoon Addy en een dochter Christel. Zij hebben drie kleinzoons in de leeftijd van 25, 27 en 29 jaar.
De huwelijksdag is nog niet concreet gepland. Het is de bedoeling een feestje te geven voor familie en vrienden.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen