Burgemeester feliciteert 65-jarig bruidspaar Van den Broek

Foto:

Vanmiddag kreeg het echterpaar Van den Broek de burgemeester op bezoek.

Hij kwam hen feliciteren met het 65-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar heeft elkaar in Bunschoten ontmoet. Meneer ging daar op een zaterdagavond met vrienden naar toe. Hij ontmoette daar mevrouw ontmoet en de klik was er direct.

Mevrouw had vroeger diverse werkhuisjes in Baarn. Daarna heeft zij lang gewerkt bij dr. Zwanenburg in Bunschoten. Vervolgens werkte zij verscheidene jaren in de keuken en huishouding van het Weeshuis in Nijkerk. Daarna bij werkte zij bij Zilverschoon en is zij geëindigd bij dr. Smorenburg. In het verleden heeft mevrouw veel gewandeld en gefietst met haar vriendin. Ook heeft zij heel veel breiwerken afgeleverd. Tegenwoordig geniet ze van lezen en puzzelen.

Meneer is op zijn 14e begonnen als leerling meubelmaker bij Tijsseling. Daarna heeft hij op de knopenfabriek gewerkt. Op het voetbalveld van NSC werd hij gepolst of hij bij het spoor wilde komen werken. Toen is hij begonnen bij Structon en later bij van Welzenes. Daar heeft hij 35 jaar gewerkt en is op zijn 57ste met de VUT gegaan. In het verleden heeft meneer veel plezier gehad aan zijn hobby met vogels. Hij had een verscheidenheid aan vogels in zijn volière op de Buizerdlaan. Op dezelfde plek in de tuin kwam daar later een behoorlijk grote vijver. Ook nu op de Grieglaan weer een mooie vijver.
Meneer geniet ervan als de hondjes van zijn zonen er zijn en gaat daar dan lekker mee wandelen. Tevens vindt het leuk om naar voetbal en tennis te kijken. Daarnaast houdt hij zich bezig met het bijhouden van het gemeentegroen.

Het echtpaar reiden graag naar Mallorca en Duitsland. Zomers gingen zij veel mee met de zeilboot van zus Trijn en zwager Jan (van meneer). Lekker varen in Friesland. Mevrouw heeft ook nog een Rijnreis gemaakt.

Meneer komt uit een gezin met 11 kinderen waarvan alleen zus Trijn nog in leven is.
Mevrouw komt uit een gezin met 7 kinderen. Haar 3 broers zijn overleden.
Het echtpaar heeft twee zonen, Aalt en Arnold, respectievelijk getrouwd met Jeanetten en Herma. Er zijn twee kleinkinderen, Elena en Jasper.

De huwelijksdag werd op 19 augustus met familie, vrienden en buren gevierd bij Restaurant De Dolle Joncker.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen