Echtpaar Bijkerk – Horsman krijgt felicitaties van burgemeester

Foto:

Woensdag 6 september kwam burgemeester Renkema een bezoek brengen aan het echtpaar om hen te feliciteren met het 60-jarig huwelijksjubileum.

Tijdens een uitwisselingsweekend op 12 november 1960 van de geref. Kerk uit Ommen en de Geref. Kerk uit Steenweek hebben zij elkaar ontmoet.

Meneer is op 29 augustus 1955 begonnen bij de NS in Steenwijk en na militaire dienst in 1960 overgeplaatst naar station Ede-Wageningen en in 1962 overgeplaatst naar station Amersfoort. Hij heeft in diverse leidinggevende functies werkzaamheden verricht. Bij zijn afscheid van de NS op 29 augustus 1995 is hij met een oud model trein uit het Spoorwegmuseum opgehaald vanaf het nog te bouwen NS station Hoevelaken en naar station Amersfoort gereden.
Mevrouw heeft als kraamverzorgster gewerkt en later in de thuiszorg.

Mevrouw zingt ook in het gemengde zangkoor en doet ook vrijwilligerswerk, onder andere bij Sigma en de kerk. Zij vergezelt haar man tijdens de fietstochten.
Meneer heeft als hobby’s tuinieren, fietstochten maken en vrijwilligerswerk doen. Daarnaast zingt hij in een gemengd zangkoor.

Het echtpaar heeft 5 kinderen waarin 1 dochter en 4 zonen en 8 kleinkinderen.
Het echtpaar reisde graag per trein naar verschillende Europese landen en maakten fietstochten in Duitsland en Oostenrijk.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen