De meiden van Ropaflex “staan hun vrouwtje” in deze mannenwereld

Foto:

Nog maar een aantal weken om de eindejaarsgeschenken te regelen.

Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal leuke items. Benieuwd? Klik op deze link voor de collectie eindejaarsgeschenken van Ropaflex… Of bel 033-844 2574 gewoon even voor een afspraak !

Tested to work


Hoe krijg je blije en gemotiveerde werknemers? Dat zit onder andere in salaris, arbeidsvoorwaarden en sfeer op de werkvloer.

Maar denk er ook eens aan wat je medewerkers iedere dag dragen tijdens het werk. Als dat een blouse is die helemaal niet lekker zit, of een werkbroek die te stug aanvoelt, dan worden ze daar niet blij van! Wil je ervoor zorgen dat je medewerkers zich goed voelen in de kleding die ze voor hun werk dragen?

Kom dan eens bij ons langs.

Wij weten namelijk als geen ander welke kleding geschikt is. Geregeld testen wij zelf onze bedrijfskleding. Op deze manier weten wij of bepaalde kleding comfortabel, functioneel en geschikt is. Hierdoor kunnen wij dus een nog beter en gerichter advies geven. Mede door ons ruime aanbod aan werkkleding voor veel verschillende sectoren zit er altijd iets passends bij. Van heren- tot dameskleding en van XXS tot 7XL, voor elk figuur hebben we iets en zo niet, dan maken we het passend!

Girlsquad


Ongemerkt heeft iedereen te maken met werkkleding. Of je het nu zelf draagt in bijvoorbeeld de bouw, of tegenkomt in de horeca, in de plaatselijke bakkerij of bij de bezinepomp.

In deze regio komt de bedrijfskleding veelal bij de nuchtere meiden van Ropaflex vandaan. Wij zijn harde werkers en staan met beide benen op de grond. Oké, met 8 meiden op kantoor is het af en toe een kippenhok, vooral bij de vrijmibo! Maar als wij onze klanten mogen geloven is het juist daarom zo fijn om bij ons langs te komen.

Wij geven advies en bieden professionele bedrijfskleding op een laagdrempelige manier aan, waardoor wij al ruim 200 klanten in de regio mogen aankleden. Vaak begint het bij 1 afdeling en breiden wij het binnen een bedrijf langzaam uit naar elke afdeling binnen de organisatie.

Bakkerij ’t Stoepje en Expert Nederland


“Voor bedrijfskleding sta je bij de meiden van Ropaflex op het juiste Stoepje!” In het verleden grapten wij hier wel eens mee, maar nu kunnen wij dat met 100% zekerheid zeggen. Een aantal maanden geleden zijn wij namelijk de kledingleverancier van Bakkerij ’t Stoepje geworden. Het is supertof om te zien dat bijna 100 ondernemers zich dagelijks inzetten op zo’n 600 markten, met een instelling van niet lullen maar poetsen.

En wat zien ze er allemaal tiptop uit in hun gepersonaliseerde outfit!

Net als ’t Stoepje bestaat Expert Nederland, welke al zo’n 4 jaar klant bij ons is, uit franchise ondernemers. Het leuke is dat dit allemaal eigen ondernemingen zijn. Van zo’n 140 Expert winkels bestellen de medewerkers hun kleding via ons online kledingportaal.

Hoe gaat dit in zijn werk?


Hoe makkelijk is het om zelf online je bedrijfskleding te bestellen? Dat werkt zo; ben je eenmaal klant bij ons, dan maken wij een online kledingomgeving voor je aan met daarin het uitgekozen kledingpakket inclusief de gegevens van jouw medewerkers. Vervolgens kun je na de eerste bestelling altijd na- of bijbestellen. Zo houd je overzicht, bespaar je kosten en wordt het bestellen van kleding een stuk gemakkelijker en efficiënter.

Maar hoe komt die kleding in dat portaal te staan? Het liefst ontvangen wij je eerst in onze 100m2 showroom aan de Smidspol 16 in Nijkerk. Hier zie en voel je de kleding in de verschillende prijsklassen die wij aanbieden. Je kunt eventueel de kleding passen en de collectie samenstellen. Wanneer wij samen de juiste kleding hebben geselecteerd komen wij met onze ‘pasbus’ naar jouw bedrijf. Dan kunnen alle medewerkers de kleding passen en weten wij dus welke maat iedereen heeft. Easy peasy! Of je nu een eenmalig (sport)evenement hebt of minimaal 2 jaar met je bedrijfskleding wilt doen, wij regelen het!

Samenwerkingen

Met meer dan 200 klanten in de regio, plus een aantal landelijke spelers mogen wij heel veel verschillende mensen aankleden. De medewerkers van bijvoorbeeld De Salentein, van Dunschoten Elektrotechniek, Meddens & van Ree, Bouwbedrijf R. van de Mheen en Covebo lopen er iedere dag al prachtig bij in kleding aangemeten door één van de Meiden van Ropaflex. Maar wij reizen ook geregeld af naar plekken buiten de regio. Zo dragen de medewerkers van Schouwburg Lochem, Van der Valk hotels en Aannemersbedrijf W.E. Oskam kleding geleverd door de Meiden van Ropaflex.

Eindejaarsgeschenken

Binnenkort in de buurt van Nijkerk? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Smitspol 16. Naast bedrijfskleding beschikken wij ook over een brede collectie eindejaarsgeschenken. Deze kunnen ook nog gepersonaliseerd worden als dat gewenst is. Hierbij kun je denken aan een mooie tas, koffer, koelbox, maar ook een karaoke set, bluetooth speaker en wijnkoeler behoren tot ons assortiment.

Wil je jouw medewerkers over een aantal weken verrassen met een tof geschenk, wees er dan snel bij want het gaat best snel.
De thee of koffie staat klaar of sluit je gezellig aan bij onze vrijdagmiddag borrel. De wijn staat in ieder geval al koud. Hopelijk tot snel!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen