Cliëntenraad Meander peilt de mening over Samen Beslissen

Foto:

AMERSFOORT – Van maandag 9 oktober t/m donderdag 12 oktober staan leden van de Cliëntenraad van Meander Medisch Centrum in het ziekenhuis voor een achterbanraadpleging.

Ditmaal is de Cliëntenraad benieuwd naar de ervaringen van patiënten en hun naasten met Samen Beslissen. Samen Beslissen is een gespreksmethode waarbij een arts samen met de patiënt bespreekt naar welke zorg en behandeling het beste passen bij de medische en persoonlijke situatie van de patiënt.

In Meander is een groeiend aantal medisch specialisten en verpleegkundigen geschoold in deze gespreksmethode en past die toe in de consulten met patiënten. De Cliëntenraad is in het ziekenhuis aanwezig met een informatietafel en zullen patiënten en hun naasten actief bevragen over dit onderwerp. Met de antwoorden wil de Cliëntenraad de kansen inventariseren om het samen beslis gesprek nog verder te verbeteren.

Voor meer informatie kunt u tijdens werkdagen van 09.00 uur – 17.00 uur contact opnemen met de afdeling Communicatie, tijdens kantooruren via tel. 033-850 2008 of buiten kantooruren via het algemene nummer van Meander Medisch Centrum, tel. 033-850 5050. Of kijk op www.meandermc.nl/pers.

Meander Medisch Centrum is het topklinische ziekenhuis in Amersfoort. We meten voortdurend de waardering door patiënten en passen onze zorg daarop aan. We bieden basiszorg aan ruim 320.000 inwoners in de regio en hebben bovenregionale faciliteiten en expertisecentra. We zijn opleidingsziekenhuis voor bijna alle medische specialismen en verrichten veel toegepast wetenschappelijk onderzoek. Door nauwe samenwerking met onder meer huisartsen, verpleeg- en verzorgingshuizen en zorgverzekeraars bereiken we een goede afstemming van de zorg in de regio. Nevenlocaties in Baarn, Barneveld, Bunschoten, Leusden en Nijkerk. Meer informatie op www.meandermc.nl.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen