Arjen Droog stopt als directeur Regio Foodvalley

Foto:

Arjen Droog, de directeur van Regio Foodvalley, stopt aan het einde van het jaar.

Hij was acht jaar in dienst van de regio en heeft in die tijd een belangrijke rol gespeeld in de samenwerking tussen overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers.

Een van de belangrijkste prestaties van Droog is het opzetten van de Economic Board Regio Foodvalley. Deze organisatie zet zich in voor de economische ontwikkeling van de regio. Droog heeft ook veel gedaan om de samenwerking tussen de gemeenten in de regio te verbeteren.

Op 1 januari 2024 begint Droog aan een nieuwe uitdaging als directeur-bestuurder bij Planbureau Fryslân. Dit instituut houdt zich bezig met onderzoek naar trends en ontwikkelingen in Friesland.

René Verhulst, voorzitter van Regio Foodvalley, is blij met de prestaties van Droog: “Arjen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Regio Foodvalley. We wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.”

Droog zelf is ook tevreden over zijn tijd bij Regio Foodvalley: “Ik heb veel mooie dingen kunnen bereiken in de regio. We hebben de samenwerking tussen de gemeenten verbeterd en de economie versterkt. Ik kijk met veel plezier terug op deze tijd.”

Enkele voorbeelden van de prestaties van Droog:

  • Hij heeft de samenwerking tussen de gemeenten in de regio verbeterd door het opzetten van een gezamenlijke visie en strategie.
  • Hij heeft de Economic Board Regio Foodvalley opgericht, een organisatie die zich inzet voor de economische ontwikkeling van de regio.
  • Hij heeft de regio Foodvalley op de kaart gezet als een innovatieve en duurzame regio.
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen