Grand Café De Postkamer ontvangt gift Domicilie Makelaars

Foto:

Grand Café De Postkamer en Domicilie Makelaars vieren een jubileum in 2023.

Dat niet alleen, ze hebben een mooie locatie in Nijkerk met betrokken medewerkers én zetten zich dagelijks in voor een gastvrije ervaring.

Nick de Boer, makelaar en oprichter van Domicilie Makelaars, vertelt: “Onlangs vierden wij ons 25-jarig jubileum met een groot feest voor onze opdrachtgevers en relaties. In plaats van een cadeau hebben wij onze gasten gevraagd om een bijdrage te doen aan een goed doel. Een van de gekozen doelen was ‘Vrienden van Careander’, met als specifieke bestemming Grand Café De Postkamer. “We vinden het geweldig dat er in Nijkerk zo’n mooie plek bestaat waar mensen met verschillende mogelijkheden hun talenten mogen ontwikkelen en kunnen meedoen in de maatschappij. De Postkamer is niet meer weg te denken uit Nijkerk, daar dragen wij met behulp van ons netwerk graag een steentje aan bij!”

Sandra Hogeveen van Careander: “Grand Café De Postkamer vierde in 2023 een 12,5-jarig jubileum. Er was een prachtig feest met onze cliëntmedewerkers en hun familie. Daarna hebben we het groots gevierd met onze gasten in de jubileummaand. Het team cliëntmedewerkers zit vol energie en met die energie bakken we taarten en heten we onze gasten welkom in ons Grand Café.”

De Boer: “Naast de giften van onze gasten, voegt Domicilie Makelaars een extra gift toe. `We zijn dan ook heel benieuwd naar het uiteindelijke bedrag.” Het totaalbedrag werd enthousiast door een aantal cliëntmedewerkers onthuld, waarbij Henry het bedrag mocht opschrijven “Het is 827 euro. Dat is een heel mooi bedrag.” De bestemming van de donatie moet nog worden bepaald, maar er liggen al mooie plannen klaar.

Domicilie Makelaars is een full-service makelaarskantoor met kantoren in Nijkerk en Ede waar particuliere en zakelijke opdrachtgevers terecht kunnen voor de (ver)koop, (ver)huur en taxaties van woningen en bedrijfspanden, maar ook voor hypotheekadvies en verzekeringen.
Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen zij mensen het beste uit zichzelf te halen.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen