10 december: nieuwe dienstregeling RRReis

Foto:

Vanaf 10 december rijden de bussen van RRReis in Midden-Overijssel en Veluwe Noord volgens een nieuwe dienstregeling.

Voor een groot deel van de lijnen veranderen de vertrektijden en verbeteren de aansluitingen. Ook wijzigen enkele lijnnummers. Bovendien krijgen reizigers tussen Harderwijk en Batavia Stad (Lelystad) een snelle verbinding met snelRRReis lijn 207.

Lijn 142 Harderwijk – Nijkerk – Amersfoort

Vanaf 10 december is het eindpunt van deze lijn station Amersfoort Vathorst. Daarmee krijgen reizigers vanuit Zeewolde een directe verbinding met Nijkerk Corlaer en Amersfoort Vathorst. De dienstregeling tussen Nijkerk en Vathorst is afgestemd op die van lijn 101. In de avonduren rijdt lijn 142 langer door en is het aantal reismogelijkheden naar Zeewolde vergroot.

Op de website van RRReis staat een compleet overzicht van alle wijzigingen per lijn.

Over RRReis

RRReis is de naam voor het openbaar vervoer in Flevoland, Gelderland en Overijssel. Er zijn verschillende vervoerders die het openbaar vervoer onder de naam RRReis verzorgen. EBS verzorgt sinds december 2022 het busvervoer in Midden-Overijssel en Veluwe Noord en vanaf 10 december 2023 ook het busvervoer in Flevoland (exclusief Almere) en Noordwest Overijssel onder de naam RRReis. In Gelderland verzorgd Hermes onder de naam RRReis het openbaar vervoer in Zuid-Veluwe. Vanaf 10 december gaan ook de Valleilijn (Keolis) en de regio Twente (Arriva) verder onder de naam RRReis.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen