Met wie is er nou gepraat over de opblaashal?

Foto:

Nijkerkerveen.org berichtte over verbazing van de hockeyclub Nijkerk over contact met de gemeente over de opblaashal, die uiteindelijk niet door ging.

De hockeyclub zou die nooit hebben afgewezen, zo staat te lezen, er zou nooit met hen gepraat zijn. 

Dat verbaasde wethouder Audrey Rohen, maar die liet het uitzoeken. Vandaag reageerde een woordvoerder van de gemeente: “Er is in september 2023 contact geweest tussen de penningmeester van KV Sparta (trekker van het onderzoek) en de vorige voorzitter van HC Nijkerk (Dennis van den Hoogen).
Er is echter sinds 13 januari 2024 een nieuwe voorzitter bij HC Nijkerk (Lisanne Meijer). Het onderzoek is eind 2023 afgerond. Hierdoor is er hoogstwaarschijnlijk geen contact geweest met de nieuwe voorzitter van HC Nijkerk.

Dennis van den Hoogen reageert: “Ik heb verder geen contact gehad met de gemeente. Andere bestuursleden volgens mij wel destijds. Maar voor de hockey was de blaashal verder niet haalbaar in verband met de korte gebruiksperiode in de winter periode.”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen