Boeken voor “Ieder kind een cadeau”

Foto:

Boekhandel Roodbeen heeft een stapel van het boek “Mees Kees: een pittig klasje” van Mirjam Oldenhave aan de stichting “Ieder kind een cadeau” overhandigd.

Geef een boek cadeau

Deze boeken zijn verzameld tijdens de campagne “Geef een boek cadeau”, die ten doel heeft om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien, omringd door de mooiste boeken.

De campagne “Geef een (prenten)boek cadeau” is een initiatief waarbij boekhandels, uitgevers en diverse partners samenwerken om elk voorjaar een boek tegen een klein bedrag aan te bieden. Het doel is om kinderen, ongeacht hun financiële thuissituatie, te voorzien van een eigen verzameling prachtige kinderboeken, zodat deze een vaste plek in hun leven kunnen innemen.

Dankzij de klanten van Roodbeen, die het boek “Mees Kees: een pittig klasje” hebben gedoneerd, kan de boekhandel nu samen kinderen via de stichting blij maken met een eigen exemplaar.

Actie gaat door

Met plezier kondigt de boekhandel aan dat vanaf mei het populaire prentenboek “Kom uit die kraan” verkrijgbaar zal zijn voor slechts €3,50. Het is een leuk en verrassend prentenboek met mooie tekeningen. Bart gaat altijd kijken bij de bouwplaats. Op een dag klimt hij zomaar op de wals, de cementwagen en de hijskraan. Hij richt een enorme ravage aan. Maar daar blijkt hij een goede reden voor te hebben. “We herhalen deze actie voor “Ieder kind een cadeau”, in de hoop nog meer kinderen te kunnen verrassen en blij maken met een boek en vragen elke klant een prentenboek te doneren in die periode. Laten we samen zorgen dat ieder kind opgroeit met een boek in de hand”.

Boekhandel Roodbeen zet zich in voor het bevorderen van leesplezier voor jong en oud. Door deel te nemen aan deze campagnes, draagt hij bij aan een toekomst waarin elk kind toegang heeft tot de wereld van verhalen, avonturen en kennis die boeken bieden. Voor meer informatie over hoe u kunt bijdragen aan deze en toekomstige acties, bezoek Boekhandel Roodbeen of volg hen op social media (@meidenvanroodbeen).

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen