Babbelen met Bubbels, gezellig als altijd (video en foto’s)

In Kade 10 verzamelden zich vrijdagavond ongeveer 100 vrouwen.

In de voorverkoop waren reeds vele kaarten verkocht, en ook ‘aan de deur’ waren er nog veel enthousiaste dames die graag mee wilden babbelen en proeven, en dus een entreekaart kochten.

Er waren in totaal ongeveer 120 mensen op het Engelse plein, inclusief de ‘pink ladies’ en vrijwilligers. De ‘pink ladies’ zijn de dames van de Lionsclub Nijkerk, die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.

Bijgestaan door twee koks van de club, een DJ, en een aantal vrijwillige obers (ook Lions Leden) werd een prachtig evenement neergezet.


Want Babbelen voor Bubbels heeft de “Women only” status en de mannen van de Lions Nijkerk stelden zich daarom gedienstig op.

In een aantal kraampjes kon kleding gekocht worden.

Bij binnenkomst werd een roze champagne aangeboden, waarmee PinkRibbon financieel wordt geholpen. Daarna kon er naar hartenlust geproefd worden bij de diverse wijnproefstands, zoals die waren opgezet op het Engelse plein. Dit werd georganiseerd door wijnhandel de Moor.
Van de verkochte wijn gaat ook een aanzienlijk deel van de opbrengst naar het goede doel. Dit goede doel is de Nijkerkse stichting Hello You.

Tijdens de avond ging de muziek even op z’n hardst, want er werd een prachtige modeshow gelopen. Vrijwel alle Nijkerkse damesmodezaken lieten zien wat ze in hun collecties hebben, en zetten met elkaar een wervelende show neer. Zo’n 25 prachtige modellen flaneerden over het Engelse plein.

Daarna werden er prachtige prijzen verloot. Die hadden de Lions leden gesponsord gekregen van betrokken ondernemers in en om het Nijkerkse. Geweldig was dat, niet alleen prachtige prijzen, maar de maatschappelijke betrokkenheid die daarmee werd getoond was mooi.

Ely Hackmann ging kijken.

bijdragen van Niek Visscher en Arjen Gerritsma. Hij maakte een fraaie fotoreportage. Kijk maar in de fotoserie.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen