Afscheid projectleden UVV Kunstbusteam Nijkerk-Hoevelaken

Foto:

Na geruime tijd lid te zijn geweest van het UVV Kunstbusteam Nijkerk-Hoevelaken, hebben Hanita Tijsseling als projectleider en Maria Nolens als projectlid afscheid genomen.

Toegesproken door Bert de Graaf, voorzitter UVV Nijkerk, werden zij bedankt voor het vele werk wat zij in al die jaren hebben gedaan voor de UVV Kunstbus. Een activiteit die niet meer weg te denken is in de gemeente Nijkerk en waar veel deelnemers, door de bus ontzorgd, elk jaar weer een viertal culturele voorstellingen (van concert tot toneel tot musical) in het hele land kunnen bijwonen.

Vier culturele uitstapjes organiseren

Door het vertrek van Hanita Tijsseling en Maria Nolens als leden van het Kunstbusteam Nijkerk-Hoevelaken is men op zoek naar nieuwe enthousiaste teamleden. Kunstbus Nijkerk-Hoevelaken organiseert per theaterseizoen vier culturele uitstapjes waar inwoners van Nijkerk en Hoevelaken zich voor kunnen inschrijven. Deelnemers hoeven zich alleen maar aan te melden. Het team regelt de rest!
De werkzaamheden omvatten onder andere het samenstellen van het programma, bijhouden van de inschrijvingen, afspraken maken met de busmaatschappij en begeleiding van de deelnemers bij de voorstellingen. Wilt u het team komen versterken? Stuur dan een email naar [email protected] of neem contact op met Joke Diephuis via UVV Nijkerk, T. 033-246015 (maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 11.00 uur).

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen