€10.000 opgehaald voor operatie Rosalie

Foto:

Het leven van jonge moeder Rosalie (24) stond volledig op zijn kop toen ze erachter kwam dat haar darmklachten veroorzaakt worden door het Wilkie syndroom.

Ze is al maanden afhankelijk van anderen voor het huishouden en doet geen leuke dingen meer. In Nederland is er nog weinig bekend over het Wilkie syndroom, maar Rosalie heeft in Slowakije een arts gevonden die gespecialiseerd is in het syndroom. Via het GoFundMe-platform startte ze een inzamelingsactie, een operatie in Slowakije en binnen vijf dagen was het streefbedrag van 10.000 euro behaald.

“Ik ben 24 en mijn leven staat op pauze. Ik werk niet meer, ik doe geen leuke dingen meer en ik ben niet de vrouw en mama die ik graag zou willen zijn. Ik heb nergens meer energie voor en dat is niet hoe het zou moeten zijn. Na veel denken en overleggen met mijn man heb ik besloten dat ik me graag in Slowakije wil laten opereren omdat de kans op verbetering daar vele malen hoger is en hij de operatie al 70 keer heeft uitgevoerd. Helaas vergoedt de verzekering niks en moeten wij de operatie zelf betalen.” – aldus Rosalie

Bekijk hier de campagne.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen