Geen woonwagenstandplaatsen

NIJKERK – Lokaal belang is tegen de woonwagenstandplaatsen. Volgens Klompenhouwer zit B&W met “dit dossier” in de maag en hij vindt, dat het college eerst naar de raad had moeten komen in plaats van de raad als een paard achter het wagen te spannen en is er teveel onrust ontstaan en dat was niet nodig. Progressief’21 en de Combinatie delen het standpunt van Lokaal Belang.Ook de VVD is tegen en bracht nog even onder de aandacht, dat op dat stukje grond mooi een buitensportplaats voor het Corlaer College gemaakt kan worden. Ook het CDA is kort en bondig tegen.

NIJKERK – Lokaal belang is tegen de woonwagenstandplaatsen. Volgens Klompenhouwer zit B&W met “dit dossier” in de maag en hij vindt, dat het college eerst naar de raad had moeten komen in plaats van de raad als een paard achter het wagen te spannen en is er teveel onrust ontstaan en dat was niet nodig. Progressief’21 en de Combinatie delen het standpunt van Lokaal Belang.
Ook de VVD is tegen en bracht nog even onder de aandacht, dat op dat stukje grond mooi een buitensportplaats voor het Corlaer College gemaakt kan worden. Ook het CDA is kort en bondig tegen.

Wethouder Windhouwer vindt, dat een en ander precies volgens de nota inbreidingslocaties is afgewikkeld en daar hoort inspraak van bewoners bij.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden