Welkom in “Week van de Aandacht”

Foto: Harry Koelewijn

Van 24 september tot en met 8 oktober is het de Week van de Aandacht.

banner Week van de Aandacht

In deze twee weken worden diverse activiteiten georganiseerd door vrijwilligers-, zorg- en welzijnsorganisaties in de gemeente Nijkerk. Van samen eten, breien, koken, bingo tot wandelen, muzikale optredens en uitjes. Activiteiten worden gratis of tegen gereduceerd tarief aangeboden. Sigma Nijkerk coördineert de Week van de Aandacht. Circa 25 organisaties zijn erbij betrokken.

Kwaliteit van het luisteren en de waarde van vrijwilligers
Op dinsdag 29 september is er in de Schakel een lezing over de kwaliteit van het luisteren en de waarde van vrijwilligers. Vrijwilligers zijn voor anderen vaak een luisterend oor, praktische hulp of de manier om contact te hebben met anderen. Prof. Dr. Anne Goossensen, hoogleraar zorgethiek, vertelt er meer over. Aanmelden voor deze lezing kan tot 23 september bij Sigma.

Wat gezellig dat u er bent
Jong en oud is welkom tijdens de Week van de Aandacht. Zowel in Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk zijn er momenten van ontmoeting waar iedereen bij kan aansluiten. En als u komt, misschien kan u iemand mee vragen? Het programma staat vanaf 16 september online op de site van Sigma en is op te vragen via Sigma 033-2474830, Oosterstraat 7.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen