Uitbreiding dansactiviteiten bij UVV

Foto:

Voor het nieuwe seizoen heeft UVV Nijkerk haar dansactiviteiten uitgebreid.

Vanaf dinsdag 5 september is er een mogelijkheid tot het inschrijven voor het stijldansen bij UVV. Dit is een nieuw te starten groep en bedoeld voor de gevorderde danser. ‘Omdat er in Nijkerk geen gelegenheid meer is voor stijldansen wil de UVV op deze manier kijken of er belangstelling is om een gevorderde groep te starten die net iets meer wil dan de basis.

Hoofdzaak blijft het avondje uit en de gezelligheid’, zegt Jan Verweij, bestuurslid van UVV Nijkerk. De kosten zijn € 9,25 voor drie lessen per maand. De lestijden zijn van 19.30u – 21.00u.

Voor de recreatiegroep start het seizoen weer op 7 september om 19.30u. Hier zijn nog enkele plaatsen vrij om in te schrijven.

Vrij dansen op de vrijdagavond

Eén keer in de maand is er op vrijdagavond vrij dansen vanaf 19.30u tot 22.30u. De entree voor het vrijdansen zal € 5,00 zijn. Voor dit jaar zijn de data 22 september, 27 oktober en 24 november.

De danslessen en het vrijdansen vinden plaats in &/entree aan de Frieswijkstraat 97.
Voor meer informatie kunt u bij UVV Nijkerk terecht, door te bellen met 033-2460115, of een mail te sturen naar [email protected], www.uvv-nijkerk.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen