De musical Kwetsbaar komt terug

jun 07 , 14:15 Nieuws
2023 06 03 kwetsbaarn 07
Voor het seizoen 2024/2025 zoekt de Jeffrey Sanders Musicalschool nieuwe jonge talenten tussen de 8 en 14 jaar om mee te doen aan de musical Kwetsbaar.
“Na afloop van Kwetsbaar in 2023 kwamen veel mensen naar mij toe, met eenzelfde soort verhaal over pesten. Of ze waren gepest en voelde de pijn weer even of ze hadden zelf gepest en realiseerden zich nu wat ze hadden gedaan. Het is belangrijk dat het verhaal verteld blijft worden.”
Dit jaar richt Jeffrey Sanders zijn verhaal op scholen: “Ik wil scholen heel graag bij dit project betrekken. Er worden nog veel te veel kinderen gepest. Samen met scholen kunnen we door het verhaal van de musical vertellen wat pesten met je doet.” Het is dezelfde musical als in 2023, maar dan in een volledig nieuw jasje. Daar horen ook nieuwe gezichten bij. Kinderen die musicalsterren in de dop zijn kunnen zich aanmelden via de website van de Jeffrey Sanders Musicalschool . Daar vind je ook alle informatie
Jeffrey Sanders: “Het is goed te weten dat we in oktober al starten met repeteren en in maart de uitvoering doen. De repetities zijn iedere woensdagavond. Je moet van tevoren er zeker van zijn dat je op de woensdagavonden kunt.”
Ook nu vraagt Jeffrey geen lesgeld voor de musicallessen. “Ieder kind verdient een kans. Ik kan kinderen niet uitsluiten, omdat de ouders het lesgeld niet betalen. Ik hoop iedere keer break-even te spelen door de kaartverkoop en zo mijn kosten te kunnen dekken. Maar ik hoef er niets aan te verdienen. Het verhaal vertellen is belangrijker.”
Dus een nieuw seizoen vol muziek, zang, dans en acteren staat de jonge sterren te wachten. Waarbij persoonlijke ontwikkeling, groei en zelfvertrouwen centraal staat tijdens de lessen. Daarnaast is het dé plek om nieuwe vrienden te maken, omdat je met elkaar dezelfde passie deelt en je volledig jezelf kunt én mag zijn.
2024 06 07 kwetsbaar 1
Voordat de nieuwe musicaltalenten starten, worden er eerst audities gedaan. Bij aanmelding ontvangen ouders vanzelf informatie over de auditierondes.
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina.
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads , of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief .
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]