Glazen Thuis 2024: Samen Sterk voor de regio Nijkerk en Barneveld

09 okt , 9:00 Nieuws
2022 12 12 glazen thuis 017
Dit jaar keert Glazen Thuis terug met een nieuwe editie van de Glazen Thuis-week.
Van 9 december tot en met 14 december maken we zes dagen lang radio en televisie op de zender van A1 Mediagroep, met één doel: positieve energie verspreiden en zoveel mogelijk bewoners, stichtingen en initiatieven binnen de gemeente Nijkerk en Barneveld een steuntje in de rug geven.

Glazen Thuis: een week vol impact

In 2023 zamelden we met trots € 41.519,57 in, waarmee we direct mensen en organisaties hebben geholpen die het nodig hadden. Denk aan donaties voor weggeefkastjes, nieuw meubilair of een heerlijk kerstdiner voor stichtingen, en het organiseren van uitjes voor (pleeg)gezinnen die wel wat positiviteit konden gebruiken. Dit jaar willen we nog meer harten verwarmen!

Doe mee: vraag een plaatje aan, doneer, of nomineer iemand

Tijdens de Glazen Thuis-week bieden we een podium aan mensen en goede doelen in de regio die door ziekte, armoede of andere moeilijke omstandigheden een extra zetje nodig hebben. Iedereen kan meedoen door een donatie te doen, een plaatje aan te vragen of iemand te nomineren die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Dit jaar kun je ook stichtingen of initiatieven voordragen die lokaal een verschil maken.

Lokaal shoppen voor een goed doel

Het geld dat we inzamelen, wordt besteed aan het vervullen van wensen binnen onze eigen gemeenschap. We proberen zoveel mogelijk te shoppen bij de bedrijven in Nijkerk en Barneveld die ons elk jaar weer steunen. Hiermee versterken we niet alleen de banden binnen de gemeenschap, maar ondersteunen we ook de lokale ondernemers.

Een glimlach voor iedereen

Tijdens de actieweek toveren we een glimlach op de gezichten van velen. Voor ons is geen wens te gek en we denken graag met je mee om iemand écht te verrassen. De Glazen Thuis-week draait om verbondenheid en warmte – voor en met elkaar!

Meer informatie

Voor meer informatie over de Glazen Thuis-week, hoe je kunt bijdragen met een sponsorpakket al vanaf 100,00 euro, of om iemand te nomineren, bezoek de website van het Glazen Thuis.