Interfer en Gebro Sales nu één bedrijf: GS Interfer

feb 04 2022, 20:19 Nieuws
2022 02 04 interfer
Het samengaan van de twee bedrijven is het resultaat van een half jaar overleg dat eigenlijk begon over het delen van magazijn- en kantoorruimte.
Het gevolg is wel, dat Interfer uit Nijkerk verdwijnt
Gebro Sales groeide uit zijn jas in Wormerveer en eigenaar Loek Tertaas raakte in gesprek met Leon Breuers, mede-eigenaar van Interfer. “We kennen elkaar al 20 jaar en van het één kwam eigenlijk het ander”, zeggen de twee enthousiaste ondernemers. “We gaan een 50/50-'huwelijk' aan waarbij we het karakter van onze bedrijven willen behouden en er ook voor iedereen een plek blijft.”

Nieuwbouw in Almere

In mei gaat naar verwachting de eerste paal de grond in in Almere Poort, de locatie waar voor GS Interfer een nieuwe pand gebouwd wordt met magazijn en kantoren. Tertaas: “Dat alleen al biedt heel veel voordelen. We voegen het magazijn en de logistiek samen en delen die straks ook met Dvize, de importeur van Hyundai gereedschappen en machines. En ook de automatisering en de inkoop in Zuidoost Azië – onder andere via Interfers bedrijf Lowlands voor sourcing, warehousing en packaging van private labels – gaan straks samen.”
2021 09 14 banner verkiezingen