Mogelijk heeft u de Smaakweek gemist.
Dat kan haast niet, want er waren veel activiteiten de afgelopen week. Zestien om precies te zijn. De week stond helemaal in het teken van smaak en alle producten die de bedrijven in en om onze gemeente te bieden hebben.
We blikken terug.
Opening met "Koken op de Markt" in Hoevelaken door Wijnand Kookt met de hulp van leerlingen van het Aeres College.
Bekendmaking winnaar Nijkerkse Bonbonsmaak door wethouder René Windhouwer en Tom van de Veen.
Workshop citruspers maken van keramiek,
Culinaire stadswandeling verzorgd door Museum Nijkerk.
Het Epos VERS! Festival in Hart van Holland. De klanten van Epos zijn vers specialisten, zoals slagers, visspeciaalzaken, poeliers, groentespeciaalzaken en bakkerijen, retailers en de voedingsindustrie.
Kunstlezing Smaakvolle kunst georganiseerd door de VUN
TheaterSmaak basisscholen in de Bibliotheek Nijkerk.
De Smaakweek hield de bakwedstrijd "Nijkerk Bakt in huize St Jozef.
De kookworkshop, "Geen pillen maar paprika" in de keuken van Accent Praktijkonderwijs.
SmaakFoodtruckFestival nabij het oude stadhuis. De foodtrucks bleven tot en met zondag staan.
Opnieuw "Koken op de Markt", maar nu in Nijkerk maar wel weer met Wijnand Kookt en leerlingen van het Aeres College. Dat gebeurde trouwens met producten van de markt.
Workshop Borrelplank beschilderen in het Kunstlokaal. In deze workshop legde Mary van Westbrugge haarfijn uit, hoe je een borrelplank tot een waar kunstwerk omtovert.
2. SmaakTour open bedrijven, een fietsroute langs elf foodbedrijven. Meer dan 3000 mensen stapten op de fiets
De Wijnschool en Proef de passie organiseerden 'middags "Wijn rondom het Plein wandeling"
In Theater Streams Breede Beek werd de SmaakWeek afgesloten door het Wijncabaret.