Brons voor NGV Excelsiorturnsters

Foto:

DIDAM – Afgelopen zaterdag 3 november hebben 11 turnsters van NGV Excelsior deelgenomen aan de clubteam wedstrijden te Didam.

Deze wedstrijd wordt dan geturnd in teams in plaats van individueel. NGV Excelsior deed mee met twee teams uitkomend in supplement F en in supplement E. Het team van supplement F nam het brons mee naar huis.

De eerste wedstrijd van het seizoen was dit jaar de clubteamwedstrijd. Daar turn je in een team van maximaal zes turnsters. Vier turnsters turnen op een toestel waarna de beste drie scores meegenomen worden in het eindklassement.

Het team van supplement F bestond uit Daisy vd Veen, Femke Veer, Britt Reitsma, Nora vd Bunt, Ilse vd Bor en Katie vd Veen.
De dames van supplement F behaalde gezamenlijk de eerste score op zowel sprong als brug. Op balk lieten zij veel punten liggen, maar op vloer werd dit weer goed gemaakt. Dit bleek ook tijdens de prijsuitreiking waarbij zij het brons gewonnen hadden tijdens deze wedstrijd.

Ook turnden er vijf turnsters mee in supplement E. Dit waren Lisa Reijersen, Lieke vd Berg, Nathalie Theebe, Ilse van Ramshorst en Marit van Arkel. Deze turnsters turnen in de vierde en vijfde divisie en moesten nu ook tegen turnsters uit de derde divisie. Ook deze turnsters lieten goede oefeningen zien, ook zij op balk veel fouten, maar turnden wel een vierde score op vloer bij elkaar. Zij werden uiteindelijk zesde in het klassement.

bijdrage van Marieke Duits

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen