19 nov 2011, 23:01 Sport
sudv09wagu99r6w1u5smam1pw 100268
NIJKERK - De trainerswissel bij Sparta Nijkerk heeft vooralsnog geen effect gehad. Sterker nog, na de thuisnederlaag in de streekderby tegen SDC Putten (0-2) staan de Nijkerkers voorlaatste in de hoofdklasse A, met 11 punten uit 11 duels, evenals hekkensluiter Zwaluwen '30.
De eerste helft van de wedstrijd op De Ebbenhorst was slaapverwekkend en bij rust stond de 0-0 stand dan ook nog op het scorebord. In de 66e minuut was Eltjo Gnodde trefzeker bij één van de spaarzame aanvallen van SDC Putten: 0-1. Ook Sparta kreeg kansen, maar slaagde er niet in te scoren. Ashot Ajan stelde de zege veilig voor de gasten: 0-2.
bron: omoepN
Kijkt u naar onze samenvatting met commentaar van Mark Kloostra
Voor de wedstridj was er nog even aandacht voor oud-keeper Sven Onland. Hij kreeg een foto-album overhandigd en onthulde het bord van de jeugdtribune, die nu officieel zijn naam draagt.
Het nieuwe trainersduo begon vol verwachting aan hun nieuwe avontuur.
90 minuten later was er enkel de ontreddering.
Foto's: Marjet van Ruitenbeek