Sparta sterker dan Staphorst

De 2 – 1 winst op Staphorst was terecht

De eerste mogelijkheid was voor Sefanja Davids. Later kreeg Quincy van Waveren een mogelijkheid, maar in beide gevallen redde René Oosterhof. Een corner werd door Sparta verzilverd, of beter door Staphorst: Ewald Koster werkte de bal in eigen doel. Daar bleef het voor rust bij.

Sefanja Davids kon ook zijn tweede grote kans niet verzilveren. De gelijkmaker ontstond uit een corner. Had Koster is de 1e helft nog in eigen goal geschoten, nu werkte hij de bal het doel van Sparta in. 1 – 1. Staphorst dacht met drie wissels de overwinning te kunnen forceren, maar dat pakte anders uit. De organisatie was weg en daar profiteerde Sparta van. Via de korte hoek wist Donny van der Wal te scoren en de  winst veilig te stellen.