Hoevelaken: snelste tegengoal ooit

Foto:

TEUGE – Het eerste seizoenrecord is voor de hoofdmacht van sc Hoevelaken waarschijnlijk al binnen: het snelste tegendoelpunt van het seizoen.

Na 56 tellen lag de eerste bal al achter doelman Sjoerd Kloppenburg. Dat betekende, dat Hoevelaken al direct in de achtervolging moest. De mannen van Harry Oussoren deden dat met overtuiging en volledige inzet. Omdat gastheer Teuge dat ook deed, kregen de aanwezigen een wedstrijd voorgeschoteld, die tot ver in de extra tijd boeiend was.

Echter: er hing boven het nabijgelegen vliegveld van alles in de lucht, maar niet de gelijkmaker. Hoevelaken kreeg daarvoor voldoende mogelijkheden, net zoals Teuge de kansen kreeg om de score uit te bouwen. Dat deed het echter pas in de tweede minuut van de extra tijd, maar omdat Ruud Kassenaar vervolgens binnen een minuut de marge weer terug op één bracht bleven ook de laatste minuten in de extra tijd spannend. Tot een Hoevelakense treffer kwam het echter niet meer, zodat, na een nageslagen bekercompetitie, Hoevelaken de competitie met een nederlaag begint.

bijdrage van Robert Kreuning

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen