Heleen Fokker versterkt trainerspool KV Telstar

18 sep , 22:54 Sport
2024 09 18 telstar heleen fokker 1
Heleen Fokker uit Amersfoort tekende dinsdagavond 17 september een contract bij Korfbalvereniging Telstar.
Het komende jaar zal de voormalig OVVO-speler en voormalig trainer van onder meer OVVO uit Maarsen, KV Woudenberg en Antilopen uit Leusden, de trainers van de jeugdteams van Telstar begeleiden.
Rob Harmsen, voorzitter van het bestuur van KV Telstar, sprak Heleen kort toe: “Wat is nu jouw naam of rol? Hoofd jeugdopleiding? Ik wist het antwoord toen ik jouw e-mailadres zag: ‘topfokker van Telstar’.”
“Maar zonder gekheid, ik ben verheugd dat we jou nu onze trainersbegeleider mogen noemen. We halen met jou veel kennis en ervaring in huis. Vanaf onze kennismaking verliep het contact goed: we dachten samen in mogelijkheden. Niet: wat kan niet, maar wel: wat kan, waar kunnen we elkaar in vinden. Het lijkt het erop dat we nu een heel leuk team gevormd hebben.”
Heleen Fokker reageerde nadat ze het contract had ondertekent: “Het was een mooie weg om tot hier te komen en nu kunnen we echt beginnen.”
Peter Jakobs, voorzitter van de technische commissie, bekleedde Heleen met de officiële Telstar coach jas. Ook kreeg ze een bos bloemen.
bijdrage van Marion Zuurveen