Bokkers en Renes zien de toekomst positief tegemoet

Gert Renes (l) en Henk Bokkers van Bokkers & Renes
Gert Renes (l) en Henk Bokkers van Bokkers & Renes
Foto: Harry Koelewijn

De geschiedenis van het Nijkerkse bedrijf Bokkers & Renes gaat ruim 80 jaar terug. Eind jaren dertig opende Fa. Radio Klok zijn winkel. Jan Geurtsen (overleden) kwam daar in dienst en toen meneer Klok ermee stopte, heeft Jan Geurtsen het bedrijf overgenomen samen met zijn vrouw Greet.

Geurtsen was bekend in heel Nijkerk en omgeving. Altijd onderweg met zijn rooie bestelwagen voor het bezorgen van tv’s, koelkasten en wasmachines, en voor reparaties en hier en daar een klusje. Omdat hij het steeds drukker kreeg kwamen Gert Renes en Henk Bokkers bij hem in dienst. Geurtsen had al gezegd dat hij op zijn vijftigste wilde stoppen, maar omdat Renes en Bokkers pas 2 jaar bij hem werkten vonden ze dat nog te vroeg. In 1998, 5 jaar later, namen ze het bedrijf alsnog over. Jan Geurtsen deed nog weleens een klusje voor ze, maar dat werd al snel minder en uiteindelijk stopte hij.

Vaste medewerkers

Onder de naam Bokkers & Renes zijn de twee ondernemers nu al 25 jaar actief en zeker bekend bij heel veel bewoners van Nijkerk. In 2002 hebben ze de activiteiten van Torsius electronica en in 2017 van Fa. De Ridder overgenomen.

Het bedrijf groeide steeds verder en inmiddels zijn er vier vaste medewerkers in dienst voor reparatie, installatie en elektriciteitswerkzaamheden. Wat niet iedereen verwacht is dat Bokkers en Renes zelf nog vaak reparaties uitvoeren. Greet Geurtsen, de vrouw van Jan, is parttimer en mag dat blijven doen zolang ze dat wil. Ze is ondertussen al 47 jaar bekend in deze branche en deed al die jaren tot nu toe de administratie.

Installatietechniek

Gert Renes en Henk Bokkers zien de toekomst positief tegemoet. De ontwikkelingen in hun branche zijn nog steeds goed. Zowel voor de verkoop in de winkel als vraag naar onderhoud, installatie en service. Ze verwachten dan ook de komende jaren te kunnen groeien.

Naast verkoop en reparatie van onder meer witgoed, huishoudelijke apparatuur. tv’s en stofzuigers, richten ze zich de laatste jaren op de installatietechniek van vervangen van groepenkasten, herstelwerkzaamheden, oplossen van storingen, renovatie, nieuwbouw en alle voorkomende elektrawerkzaamheden.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen