Satter na brand weer in bedrijf

Foto:

Satter Hoveniers uit Nijkerkerveen is na de brand van begin deze week weer volop in bedrijf.

De inzet van het eigen team was hierbij cruciaal. Ook schoten collega’s en leveranciers uit het hele land te hulp. Zo zijn machines te leen aangeboden en is vanaf aanstaande maandag een nieuwe locatie gevonden.

Danielle Satter is dankbaar voor alle hulp. “Niemand is zo sterk als wij allemaal samen’, zegt ze. ‘In de nacht van maandag op dinsdag ging onze bedrijfsloods door de brand verloren, dinsdagmorgen om 10 uur reden de eerste medewerkers alweer naar klanten toe. Dit kon omdat de medewerkers hun bussen voor de volgende dag al klaar hadden staan. Gelukkig ontsprongen deze bussen de dans. Ook ons automatiseringssysteem Suite MKB maakte het mogelijk snel door te draaien: door in te loggen konden we na de brand gewoon bij onze bedrijfsgegevens.”

Hulp

De oproep die Satter deed om hulp werd uit het hele land beantwoord. Danielle: Van allerlei collega’s hebben we tijdelijk machines kunnen lenen. Er kwam zelfs een collega uit Nijmegen een grasmaaier brengen. Ook bood iemand uit ons netwerk een geschikte locatie aan.
Hartverwarmend allemaal.”

Locatie tot 31 oktober

De tijdelijke locatie wordt vanaf maandag 22 april in gebruik genomen en doet dienst tot 31 oktober 2024. Daarna betrekt Satter Hoveniers een nieuwe locatie. Het bedrijf draait weer. Ook nu – zo vlak na de brand – kunnen klanten kunnen de kwaliteit verwachten die ze van Satter gewend zijn.

Meer informatie

Satter Hoveniers is als altijd te bereiken op telefoonnummer 033-2530008 en e-mail [email protected]. Meer informatie vindt u op de website van de hovenier.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen