IVN lekker bezig in de zomer

Foto:

De natuur staat niet stil en de IVN ook niet.

Wandelen

Aanstaande donderdagavond 29-7 weer een wandeling. DIt keer een deel van het PARADIJSPAD (klompenpad) in Terschuur/Barneveld. Ruude Verhoef: ” We pakken eerst het linker gedeelte (gerekend vanaf Terschuur) en we kijken dan of we een deel van de andere kant ook kunnen doen. Het tempo zal iets rustiger dan de vorige keer zijn.
Verzamelen om 19.00 uur bij de parkeerplaats landgoed Klein Bylaer op de Kallenbroekerweg. vanaf Terschuur aan de linkerkant, vanaf Barneveld aan de rechterkant.
Mocht er iemand zijn die het landgoed (de wandeling) op zijn of haar duimpje kent: wees stoer en neem de leiding over.

Op woensdagavond 4 augustus gaan we een stukje wandelen en krijgen we een prachtige rondleiding over landgoed Rode Schuur van IVN Zeewolde. Dasselaarseweg in Zeewolde. Hapjes en drankjes inclusief .
Doolhof, blotevoetenpad, kruidentuin, moestuin, specialisten op natuurgebied, prachtig en interessant educatief onderkomen, leuke zitplek en zelfs verderop voedselbos. Echt de moeite waard om eens even te gluren bij onze buren .
Je kan op de fiets komen via verzamelpunt in Nijkerk (allemaal gezellig rijden). Je kan ook carpoolen en met auto komen .
Graag hier ook voor opgeven in verband met inkoop en het aantal gidsen, dat meegaat. Misschien een kleine eigen bijdrage gewenst

Boeken

Woensdag brengt Ruud Verhoef nog wat boeken van Leendert de Boer rond.  Het boek is voor een speciale prijs van 15 euro te koop . De Over-Veluwe is volgens Verhoef must voor elke inwoner van Nijkerk en omstreken.
En bij afname van twee boeken (per persoon) krijg je nog korting ook. ook leuk als cadeau voor je familie uit Nijkerk of je vrienden. De opbrengst komt ten goede van IVN

Geef nog effe op als ik t woensdag langs moet brengen, want dan doe ik een rondje nijkerk.
Maar donderdag heb ik er ook weer een aantal bij mij hoor. en betaling mag gewoon via tikkie of overboeking.

En meer

De IVN doet trouwens nog meer behalve wandelen.  Kijk maar even op de site of vraag gewoon 100-uit op de wandeling, bijvoorbeeld over het vogeleiland, over landschapsbeheer en de fotowerkgroep.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden