Terschuur – Hoevelaken: saaie pot voetbal

Foto:

TERSCHUUR – De wedstrijd tussen Terschuurse Boys en Hoevelaken was -letterlijk- nog niet begonnen, of Hoevelaken-doelman Gijs Leebeek mocht al vissen.

De vrouwelijke Terschuurse Pupil van de Week slalomde door de Hoevelakense verdediging en schoot vervolgens de bal snoeihard langs de Hoevelakense doelman.

Met deze actie is het hoogtepunt van een middagje derby tussen Terschuur en Hoevelaken beschreven.

Negentig minuten lang kabbelde de wedstrijd van het hoofdaffiche voort, zonder ook maar één keer in een stroomversnelling te komen.
In de eerste doorgang was Hoevelaken de wat meer aanvallend ingestelde ploeg, waarbij Joep Timmerman tot een paar schotjes kwam, waarbij de bal voorlangs ging. Verder dan een afgekeurde treffer vanwege buitenspel kwamen de gasten niet.

In de tweede doorgang deed Terschuur wat meer pogingen om de doelman van Hoevelaken aan het werk te krijgen, maar ook die werd niet koud of warm van het werk dat hij te doen kreeg. Hoevelaken kreeg wat mogelijkheden om een kans te creëren, maar ook de goalie van Terschuur kon zijn werk zonder handschoenen af. Kortom, een schamel puntje voor beide ploegen, waarmee streekgenoot VVOP in een zetel naar een kampioenschap lijkt te worden gedragen.

bijdrage van Robert Kreuning

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen