INGEZONDEN BRIEF: Er is een nieuwe buurtvereniging

Foto:

In de wijk Zilverschoon/Oranjebuurt ( m.n. het grootste gedeelte van de Wallerstraat/Bernardstraat) is recent een buurtvereniging opgericht.

Het doel is om meer voor elkaar te betekenen, te helpen en er samen meer woongenot uit te halen. Bijvoorbeeld met een weggeefkast en ook komen er twee app-groepen. Eentje voor veiligheid en een voor plezier.

Ook is er grote aandacht voor het braakliggend gedeelte bij Bronswerk.

Dit terrein behoort aan de Van Den Tweel groep maar ligt al jaren braak. Super jammer want het is een prachtig gebied met heel veel kansen voor onze wijk. Denk bijvoorbeeld aan iets voor de kinderen en de ouderen, misschien iets met een kinderboerderij of ontmoetingspunt. Samen kunnen we er wat moois mee doen.

De bedoeling is dat we als wijkvereniging aanspreekpunt zijn voor de gemeente en Van Den Tweel. Zo kunnen we constructief met elkaar in gesprek.
Aangesloten zijn ongeveer 60 huishoudens rond dit terrein. Initiatiefnemer is Andre Voorberg en de eerste bijeenkomst is op maandag 27 november. Alle betrokkenen zijn uitgenodigd middels een brief in de bus en opgeven kan alsnog via [email protected]

Hartelijke groet,
André Voorberg.

De redactie is niet aansprakelijk voor de inhoud van de ingezonden brieven, maar behoudt zich het recht voor brieven in te korten

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen