Halve van Nijkerk brengt bedrijven in beweging

Foto:

Op zaterdag 6 april 2024 wordt alweer de negende editie van de Halve van Nijkerk georganiseerd.

De organisatie verwacht dit jaar meer dan 1.500 deelnemers aan de start. Daaronder een groeiend aantal bedrijven dat meedoet aan de BusinessRun. Naast hardlopen kan er ook gewandeld worden. Dit jaar kan men kiezen uit meerdere afstanden.

Al vanaf het begin heeft de organisatie kunnen rekenen op het regionale bedrijfsleven. Mede dankzij hun support is de basis gelegd voor een jaarlijks topevenement. Een aantal van hen, waaronder Bouw Logistic Services, Ekris BMW en MINI en Covebo Uitzendgroep zijn er al vanaf dag één bij! Maar in de loop der jaren zijn er nog meer bedrijven bij gekomen die inmiddels al jarenlang verbonden zijn aan het evenement.

BusinessRun

Niet alleen sponsoren doen mee aan de Halve van Nijkerk. Er zijn nog tal van bedrijven die meedoen aan de BusinessRun. Onder het mom van ‘best-lopende bedrijf van de regio’. Studenten Robert Bosman en Joran Schuit van ROC Midden Nederland hebben samen met de organisatie een speciale actie bedacht om de BusinessRun extra onder de aandacht te brengen. Zij hebben maar liefst 50 bedrijven bezocht om hen op ludieke wijze een kleinigheid te overhandigen en de voordelen van deelname nog eens persoonlijk te vertellen.

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van het stimuleren van sporten en bewegen van hun medewerkers. Gezamenlijk werken naar een doel vergroot de teamspirit op de werkvloer en draagt bij aan het verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid van de medewerkers. En na afloop de sportieve prestaties met elkaar vieren in het gezellige centrum hoort er natuurlijk ook bij!

Programma
15:00 uur: 10, 15 en 20km wandelen
17:00 uur: Optiek Verkerk 1,5km KidsRun
17:15 uur: Bouw Logistics Halve Marathon
19:15 uur: Alfa 5km
19:20 uur: Vreugdenhil 10km

Naast het hardlopen, kan er ook gewandeld worden. Deelnemers kunnen uit drie afstanden kiezen, waarbij de langste twee afstanden boerenerven aandoen waarbij deelnemers wat lekkers aangeboden krijgen.

Voor de BusinessRun zoekt de organisatie nog een naamgevend sponsor. Mocht je als bedrijf geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met de organisatie via [email protected].

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en Mastodon, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen