Sparta Nijkerk verslaat SDV Barneveld ruim

28 aug 2016, 21:12 Sport
sparta nijkerk veld
BARNEVELD- Zaterdagmiddag heeft Sparta Nijkerk zich gerevancheerd na de valse start tegen DOVO van een week geleden.
Met maar liefst 0-5 werden de Barnevelders verslagen..De eerste goal werd gemaakt door de opgekomen Dennis van de Wal en niet veel later vond Mark Groenewoudt het net. Bij de 0-3 van Rick Boersma ging de keeper van SDVB niet geheel vrijuit. Het was toen al duidelijk dat Sparta Nijkerk geen moeilijke middag voor de kiezen zou krijgen, toen Quincy van Waveren uit een vrije trap van een metertje of twintig ook nog eens de 0-4 kon inschieten was dat helemaal duidelijk.
Beide ploegen gingen rusten bij deze 0-4 ruststand. Na de thee zag Barnveld geen kans de score wat aantrekkelijker te maken. Invaller Jermain zorgde voor de 0-5 en bracht vervolgens weer wat leven in de brouwerij. Enkele minuten later schoot hij nog eens vol op de keeper van SDVB. Van Kammen vond nog een keer de paal na een vrije trap van een metertje of twintig. In de 90e minuut voldeed zich het laatste wapenfeit voor van Sparta Nijkerk, een goed opkomende Sefanja Davids gaf een perfecte voorzet op het hoofd van Ali Alkan deze kopte echter net over.