Nederlands Topmodel Vera Luijendijk straalt op de BAFTA Games Awards 2024

Foto:

LONDON – Vera Luijendijk, het Nederlandse topmodel afkomstig uit Hoevelaken, schitterde opnieuw op de prestigieuze BAFTA Games Awards 2024.

Die werd gehouden in de Queen Elizabeth Hall in Londen. Dit was het derde opeenvolgende jaar dat Luijendijk als genodigde aanwezig was bij dit vooraanstaande evenement.

Dit jaar verscheen Luijendijk op de rode loper in een prachtige creatie van de beroemde couturier Claes Iversen. Andere bekende gasten waren onder meer Shelley Blond, de originele stemactrice van Lara Croft in Tomb Raider, en acteur Asa Butterfield, bekend van zijn rol als Otis in de Netflix-serie Sex Education.

Het afgelopen jaar is een periode van groot succes geweest voor Luijendijk, waarin ze schitterde op tal van covers, verscheen in Vogue, en de catwalks in Parijs betrad.

De BAFTA Games Awards 2024 zag Baldur’s Gate 3 als grote winnaar, met maar liefst vijf prijzen, waaronder de felbegeerde titel van beste game. Ook werden prijzen uitgereikt aan andere opmerkelijke titels, zoals Super Mario Bros. Wonder en The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

De aanwezigheid van Luijendijk bij de BAFTA Games Awards onderstreept haar status als een vooraanstaande figuur in de modewereld.

@veraluijendijk

All dolled up attending the BAFTA Games Awards 2024 🎀 Join me on the red carpet 🫶🏻 #baftaawards #baftagamesawards #redcarpet #redcarpetlooks #hautecouture #modellife

♬ On My Mama (Official Sound) – Victoria Monét

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen